Postări

Postări

BUCUREȘTI BUSINESS DAYS 2019

”Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și ați contribuit, în calitate de partener, la succesul ediţiei București Business Days 2019. Apreciem implicarea dumneavoastră și suntem recunoscători pentru sprijinul pe care ni l-ați oferit, pentru a organiza cel mai mare eveniment de business și networking din București dar și din restul țării, dedicat dezvoltării profesionale și mediului antreprenorial” sunt cuvintele primite de Brandul Seroussi de la organizatori.

Campionatul individual județean 2019

La sfârșitul lunii noiembrie, Asociația Județeană de Tenis de Masă Harghita a proclamat campionii județeni, în toate cele cinci grupe de vârstă, iar meciurile s-au jucat în sala de tenis de masă din Odorheiu Secuiesc, timp de o săptămână. În toate cele cinci grupe de vârstă, campionii au fost din Odorheiu-Secuiesc. Printre participanți s-au aflat jucători din Gheorgheni, Cristuru-Secuiesc și Miercurea Ciuc. Câștigătorii au primit medalii, cupe, diplome, echipamente, dulciuri și premii în numerar de la Consiliul Județean Harghita și de la firma Magdolna Impex.

Cea mai mare realizare a existenței noastre

Revanșa Cupei Europene a turului 3, împotriva clubului sportiv Sao Roque din Portugalia, a debutat cu o înfrângere de 3-1.

Aproximativ două sute cincizeci de persoane au fost interesate de bătălia din Sala Sporturilor din Odorheiu -Secuiesc. György Szilárd a început cu o victorie de 3-0 asupra lui Joni Perreira.

A doua ciocnire a dus la o bătălie dramatică între Sebastian Loso și Nuno Henriques. Jucătorul nostru a condus cu 2-1, adversarul portughez a egalat, iar, în al cincilea set, cel decisiv, ambii jucători au avut o minge de meci, iar Loso a câștigat cu 16-14.

S-A REDESCHIS MAGAZINUL ”SEROUSSI” DIN SUCEAVA – IULIUS MALL

Acesta se află pe culoarul principal din Mall, lângă intrarea principală. Este reînnoit, este și mai frumos ca înainte și vă așteaptă cu noua colecție de Primăvară-Vară 2019. Găsiți aici costume elegante, sacouri casual și blezere, smochinguri, pantaloni separați din stofă sau sport, impermeabile, precum și accesoriile adecvate. Vă așteptăm cu drag!

Magazin SEROUSSI din Suceava

TÂRGURILE DE NUNTĂ

TÂRGURILE DE NUNTĂ – izvoare de inspirație pentru vizitatori dar și pentru expozanți.

Participăm și în acest sezon la târgurile de nuntă organizate peste tot în țară. În weekendul acesta ne găsiți în PROMENADA MALL din Târgu-Mureș, sau la Casa Tineretului din Timișoara. Căutați standurile Seroussi pentru a vedea noutățile colecției Seroussi de Ceremonie. Noile modele vor apărea în magazine săptămânile ce urmează, nu le ratați!

 

Premiile Oscar, Sam Davis, Smoching SEROUSSI

Sam Davis într-un smoching #SEROUSSI în seara decernării premiilor #Oscar. Pe noi ne face foarte mândri faptul că eticheta Seroussi a ajuns printre stele.

Sam Davis a contribuit la producerea, editarea și filmarea documentarului "Period. End of Sentence." Filmul a câștigat un Premiu al Academiei pentru cel mai bun scurtmetraj documentar.

Sam Davis

Sam Davis