Despre noi

Despre noi

Norada Sediul central

Norada SA este o societate pe acțiuni româno-canadiană, fondată în 1995, care produce confecții pentru bărbați. Fiind situată în Odorheiu Secuiesc, este parte a unui grup de fabrici controlat de familia Seroussi.

Două dintre fabricile grupului, IKOS CONF SA şi NORADA SA exportă anual către țările din Europa circa 700.000 de costume bărbăteşti, iar fabrica SERCONF SA circa 800.000 de pantaloni bărbaţi şi femei, pentru branduri bine cunoscute din Germania, Franţa şi țările nordice.

Fabrica Norada este echipată cu mașini moderne de croit, cusut și prese speciale (Lectra systems, Brother, Pfaff, Durkopp, Juki, Brisay etc…), fluxul de producție din întreaga fabrică fiind monitorizat în timp real de un sistem sofisticat. Cu cele două linii de producție, Norada are o capacitate zilnică de 1000 costume.

Norada produce costume clasice, sacouri, pantaloni, smochinguri, veste și paltoane pentru bărbați din stofe fine de la țesătorii bine cunoscute din Italia, folosind căptușeli, termocolante și auxiliare de cea mai bună calitate. Fabrica lucrează și cu stofe pre-spălate sau vopsite. Modul de colaborare cu partenerii este în sistem semi-lohn (CMT) sau full garment.

Norada se mândrește cu parteneriate de lungă durată cu companii precum: IC Company din Danemarca (Label Tiger of Sweden), Sir of Sweden, Acne Studios din Suedia; Lab4style, Rene Lezard din Germania; Simons din Canada.

Valorile noastre sunt: calitate, livrare la termen și colaborări pe termen lung.

Norada dispune de certificate BSCI și ISO 9001:2015.

Norada SA a creat un brand propriu: Seroussi, îmbinând eleganța și confortul în confecțiile pentru bărbați. Produsele se comercializează în 14 magazine Seroussi și în peste 40 de magazine partenere multibrand din România.

Costumele Seroussi se produc din țesături italiene furnizate de mărci renumite precum: Cerruti, Reda, Marzotto, Comero, etc. Modelele sunt create de un designer suedez, rezultatul fiind un fit modern.

Pentru dezvoltarea conceptului “Total Look”, Echipa SEROUSSI a selectat – cu mare atenţie – o gamă de colaboratori care produc accesorii “SEROUSSI” sub private label: cravate din mătase, cămăşi din bumbac, pulovere de lâna, curele din piele, ciorapi din bumbac mercerizat, toate la o calitate deosebită.